fbpx

Családi Fotózás

Hogy milyen nálam egy családi fotózás? Hadd idézzek Kati leveléből:

A családi fotózás

Ha gyermekeidről, családodról szeretnél őszinte és természetes, élettel, érzelemmel teli fotókat akkor sok szeretettel várlak Benneteket egy jó hangulatú családi fotózásra Budapesten és Szegeden egyaránt.

“Letöltöttük, megnéztük, egyszer, kétszer, tízszer és imádjuk a képeid. És főleg azért mert pontosan visszaadja milyenek vagyunk. Néha grimaszolós, néha kócos, itt-ott koszos vagy pont nagyon nevetős. És az nagyon jó, hogy minden felállásban sikerült elcsípni a familíát.”

A családi fotózás

Ha gyermekeidről, családodról szeretnél őszinte és természetes, élettel, érzelemmel teli fotókat, akkor sok szeretettel várlak Benneteket egy jó hangulatú családi fotózásra Budapesten és Szegeden egyaránt.

Temészetesség
Játékosság
Örök emlékek a családi albumban

A gyermekkor legszebb csodái

Pici puha tappancsok, tejfogacskás cuki mosolyok, édesen ölelő parányi karok, grimaszolós kispofik. A gyermekkor legszebb csodái egy szempillantás alatt elrepülnek. Ne hagyd, hogy ezek a varázslatos pilllanatok már csak emlékként a éljenek a szívedben, gyertek és bővítsük a családi albumot, hogy az élményeket örökre konzerváljuk.

Kérem az ajánlatot