fbpx

Glamour fotózás

Nőiességed, titokzatos éned egy különleges fotósorozatban

Fotók amelyek megörökítik a szépségedet
Egy nap amikor igazán szexinek érezheted magad
Emlékek melyekre büszke leszel

Próbáld ki a Glamour fotózást

Amennyiben régi vágyad egy ilyen nőies sorozat, de még nem mertél belevágni vagy kíváncsi vagy, hogy mit tudunk együtt kihozni belőled, vagy egyszerűen csak úgy érzed, hogy megérdemled, akkor sok szeretettel várlak egy csodaszép napfénystúdióba, ahol kilépve a hétköznapokból néhány óra erejéig kényeztesd magad és én elkészítem a fotóidat, amiket imádni fogsz!

Ezen a napon legyen a Tiéd a főszerep, így a felkészülést kezd a kedvenc ruháid, fehérneműid válogatásával, ha úgy érzed menj el vásárolni és porold le a tűsarkú cipellőidet is. Majd készítsd el a hajad és hagyd, hogy gyönyörű sminket készítsenek Neked, a többit pedig bízd rám!

A glamour fotózás menete

R

Csinos leszel

  • A stúdióban 2 óra fotózásra számíts és aznapra ne felejts el még valami szuper programot betervezni, mert gyönyörű leszel!

R

Amire igazán vágysz

  • Ajándékozd meg magad azzal, amire igazán vágysz, egy különleges fotósorozattal, ami valójában sokkal több ennél, egy önbizalomerősítő figyelmesség Magadnak, hiszen minden Nő megérdemli, hogy legyenek gyönyörű képei magáról!

Glamour fotózás csomagok


A fotózás után leválogatott legjobb képeket egy személyre szabott online galériában osztom meg Veletek, ahonnan egyszerűen ki tudjátok választani a kedvenceiteket.
A csomagáron felül további retusált képek rendelhetőek.

kapcsolat