fbpx
Jankovich Ildikó

Az esküvőnk igazán meghittre sikerült, szűk családi és baráti körben ünnepeltük a gyönyörű kislányainkkal közösen, hogy másodszorra megtaláltuk egymásban a társat, akire mindig is vágytunk. Erika tökéletesen idomult a helyzethez és bár személyesen aznap találkoztunk először, olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Nem csak a jó humorérzékéért vagyunk hálásak, hanem azért is, mert fesztelenül telt a közös idő és így olyannak látjuk magunkat a képeken, amilyenek valójában vagyunk. Ezeket a képeket évtizedek múlva is örömmel nézegetjük majd. Köszönjük, Erika????

Jankovich Ildikó

Peller-Piróth Dorottya

Már második alkalommal fotóztunk Erikával, és most is teljes mértékben elégedettek vagyunk, ahogy az első alkalommal is. Lelkes, nyitott, kezdeményező, bátorító fotós, sok gyönyörű, természetes kép. Köszönjük!

Peller-Piróth Dorottya

Borsos Bernadett

Csodás hangulatú fotózáson vettünk részt Erikával. Egyáltalan nem éreztük magunkat feszélyezve , végig jó hangulat volt, ezáltal természetes képek születtek. Csak ajánlani tudjuk Erikát. Plusz pont , hogy a képek nagyon gyorsan elkészültek,illetve a fotózás előtt,mindenről részletesen tájékoztatott minket telefonon:)

Borsos Bernadett

1 2 3 13