fbpx

Esküvői fotózás

Lele Erika- Esküvői fényképész

Amennyiben olyan esküvőt terveztek a családotokkal, barátokkal, ahol számotokra a legfontosabb, hogy az egymás iránti érzelmeiteket és a családdal való közös örömeiteket zárjam csodás emlékekbe, akkor keressetek bátran, hogy az elképzeléseitek szerinti képek kerüljenek megörökítésre, melyek a Ti személyiségeteket és érzéseiteket adják vissza a legszebb napotokról.

Esküvői fotózás valódi érzelmekkel

Végigkövetve a szertartást igyekszem, hogy olyan képeket adjak Nektek, ami visszaadja azt az érzést, élményt és hangulatot, amit ezen a napon átéltek.

Rólam

Nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, azonban ez egy régi nagy szerelem hobbiból hivatássá való beteljesülése.

A fotózás a második szakmám, az elsőből hozom az emberekkel való könnyed kapcsolatteremtés, egymásra hangolódás képességét és örömét ami úgy gondolom az egyik legfontosabb része a szakmámnak. Természetesen szakmailag is fontos a fejlődés ezért próbálok mindig a legjobbaktól tanulni, inspirálódni.

Szeretem a hivatásom, szeretek adni általa és szeretem azt az érzést amit cserébe kapok.

Számomra minden egyes fotózás egy újabb élmény Veletek, ahol szeretném ha jól éreznétek magatokat, hiszen egy őszinte mosolynál semmi sem mutat jobban egy képen.

Mit kap aki engem választ?

Természetesség, időtállóság

Számomra a legfontosabb a természetesség, a humor, az egymás iránti érzelmeitek megörökítése, hogy merjétek megélni a pillanatot, ezért nem foglak pózoltatni Benneteket, hanem úgy instruálok, hogy a köztetek lévő szoros kötelék legyen megörökítve. 

A képeimen pedig ezeket az érzelmeket időtálló színekben nézhetitek viszont.

Összes kép, gyorsan

Minden csomagomban az összes elkészült és megfelelő képet egységes utómunkával ellátva átadok Nektek – tehát nem kell válogatnotok – további retusáláson pedig a kreatív fotózás képei esnek át.

Az elkészült képeiteket 1 hónapon belül átadom.

Minden pillanatban

Esküvői Fotózást max. 80-90 fős rendezvény esetén tudok vállalni, mivel egyedül dolgozom és a nagy napotokon igyekszem minden fontos pillanatot megörökíteni és minden vendégetekre is odafigyelni, ezért ennél nagyobb létszám esetén ez a minőség rovására menne

Díjmentes kiszállás

Esküvő fotózás elsősorban Budapest-Szeged vonalon és a Balaton partján bezárólag vállalok

Kiszállási díj Budapesten belül ingyenes, vidékre 100,-Ft/km

Egy családtagot 🙂

Tudnotok kell, hogy fontos számomra a folyamatos kapcsolattartás, ezért már a szervezés kezdetétől – a forgatókönyv összeállításától – fordulhattok hozzám és kereshettek a kérdéseitekkel, ha bármiben tanácsra lenne szükségeteket. 

Az esküvőtök napján már én is egy picit családtaggá válok hiszen egész nap kísérlek Benneteket és számíthattok rám később is kismama, baba vagy családi fotózáson. 

Kedves szavak azoktól, akik már megbíztak bennem

Ezeket az élményeket pedig a végén egy gyönyörű vászonképként kapjátok meg tőlem.

Árajánlat

Amennyiben megtiszteltek azzal, hogy engem választotok esküvői fotósotoknak, akkor a kapcsolatfelvétel elküldése után 24 órán belül jelentkezem, hogy egy virtuális kávézás keretein belül meséljetek arról, hogy hogyan képzelitek el a nagy napotokat.

Esküvő fotózás csomagok

Itt tudsz választani a csomagjaim közül. Amennyiben pedig a csomagoktól eltérő egyedi elképzeléseitek vannak, kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot vagy vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén, hiszen egy közös ötletelés alapján is készséggel állok a rendelkezésetekre és adok egyedi árajánlatot.

Kérj árajánlatot

kapcsolat esküvő