fbpx

Esküvői fotózás

Amennyiben olyan esküvőt terveztek a családotokkal, barátokkal, ahol számotokra a legfontosabb, hogy az egymás iránti érzelmeiteket és a családdal való közös örömeiteket zárjam csodás emlékekbe, akkor keressetek bátran, hogy az elképzeléseitek szerinti képek kerüljenek megörökítésre, melyek a Ti személyiségeteket és érzéseiteket adják vissza a legszebb napotokról.

Végigkövetve a szertartást igyekszem, hogy olyan képeket adjak Nektek, ami visszaadja azt az érzést, élményt és hangulatot, amit ezen a napon átéltek.

Rólam

Nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, azonban ez egy régi nagy szerelem hobbiból hivatássá való beteljesülése.

A fotózás a második szakmám, az elsőből hozom az emberekkel való könnyed kapcsolatteremtés, egymásra hangolódás képességét és örömét ami úgy gondolom az egyik legfontosabb része a szakmámnak. Természetesen szakmailag is fontos a fejlődés ezért próbálok mindig a legjobbaktól tanulni, inspirálódni.

Szeretem a hivatásom, szeretek adni általa és szeretem azt az érzést amit cserébe kapok.

Számomra minden egyes fotózás egy újabb élmény Veletek, ahol szeretném ha jól éreznétek magatokat, hiszen egy őszinte mosolynál semmi sem mutat jobban egy képen.

Kapcsolattartás

Tudnotok kell, hogy fontos számomra a folyamatos kapcsolattartás ezért bármikor kereshettek a kérdéseitekkel.

Számíthattok rám később is kismama, baba vagy családi fotózáson.

Összes kép, gyorsan

Minden csomagomban az összes elkészült és megfelelő képet egységes utómunkával ellátva átadok Nektek – tehát nem kell válogatnotok – további retusáláson pedig a kreatív fotózás képei esnek át.

Az elkészült képeiteket 5 héten belül átadom

Minden pillanatban

Fotózást max. 80-90 fős esküvő esetén tudok vállalni, mivel egyedül dolgozom és a nagy napotokon igyekszem minden fontos pillanatot megörökíteni és minden vendégetekre is odafigyelni, ezért ennél nagyobb létszám esetén ez a minőség rovására menne

Díjmentes kiszállás

Esküvőfotózás elsősorban Budapest-Szeged vonalon és a Balaton partján bezárólag vállalok

Kiszállási díj Budapesten belül ingyenes, vidékre 100,-Ft/km

Ezeket az élményeket pedig a végén egy gyönyörű vászonképként kapjátok meg tőlem.

Árajánlat

Amennyiben megtiszteltek azzal, hogy engem választotok esküvői fotósotoknak, akkor a kapcsolatfelvétel elküldése után 24 órán belül jelentkezem, hogy egy virtuális kávézás keretein belül meséljetek arról, hogy hogyan képzelitek el a nagy napotokat. 

Visszajelzések

Jancsekity-Szabó Anita

Erika igazán remek fotós, csodás képek születtek a vidám hangulatú fotózáson
Mindenkinek csak ajánlani tudom ?
Minden apró részlet át lett beszélve, és nem jelentett gondot hogy nem csak stúdióban szeretnénk fotókat készíteni ? Ruha kérdésben is volt segítség mivel Erikának elég nagy a ruha választéka így emiatt nem kellett izgulnom ? A képek nagyon hamar elkészültek ?

Jancsekity-Szabó Anita

Miklós Dorina

Erika, akiről bárki előtt már csak úgy beszélünk, hogy Erika, a fotósunk. A mi fotósunk. Már az első fotózás előtt lejött a telefonban is róla, hogy mennyire kedves, életvidám. Rugalmas, mindenben segítőkész. A fotózás úgy telik vele, mintha egy régi jó barátod fotózna, jókedvűen, semmi mesterkélt, kényelmetlen pozíció, abszolút az lehetsz a kamerája előtt, aki te vagy. Életteli, igazi fotók születnek. Már az előválogatott képek is csodásak, de a végeredmény, a színek, a portfólió hangulata, az, hogy minden apróságra odafigyel a retusálás alatt, mind mind oda vezet, hogy már jövőhéten mennél is a következő fotózásra vele. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek!

Miklós Dorina

Boda Zoltán

Ügyes fotós,jó érzéke van a beállításokhoz és nagyszerű motivátor fotózás közben és utána is! ? Köszönöm az önbizalom-növelő fotókat! ?

Boda Zoltán
Jóna Vivien

Hihetetlen jó hangulatban telt Erikával a fotózás. Erika személyében egy nagyon vidám, barátságos, segítőkész embert ismerhettünk meg. A jó hangulatnak köszönhetően nagyon gyorsan elrepült az idő, melynek eredményeként csodálatos képek készültek. Hálásak vagyunk Erikának, hogy együtt dolgozhattunk, reméljük hamarosan lesz még benne részünk.

Mindenkinek szívből ajánljuk Erikát!

Jóna Vivien

Odrobina Márti

Most már sokadszor dolgozom együtt Erikával, mert tényleg el tudja kapni azt a pillanatot amilyen valójában vagyok!❤️

Odrobina Márti

Belovai Beáta

Ma mármindenki a telefonjában tárolja a kontaktjait és a felhőből bármikor könnyedén hozzáférhet a listához, ha lecseréli pár év után elhasznált készülékét. Van akiknek mégis meg kell tapasztalniuk, hogy milyen az, amikor valami véletlen folytán minden adat, és vele egy élet kapcsolatrendszere elveszik. Ekkor elővesszük egy fiókunk mélyéről divatjamúlt noteszünket, hogy fellapozhassuk benne legértékesebb „kincseinket”. Erika Lele neve az F betűhöz került be, mint Fotós. A fotós, akit mindig is kerestem és akit már nem kell többé keresnem, mert itt az elérhetősége. Jöhetnek, mehetnek a felhők, ez a kapcsolat már rögzült.Ha valaki megkérdezi, hogy ismerek-e egy jó fotóst, habozás nélkül tudom mondani: „Persze, hogy ismerek. Keresd Erikát, és hivatkozz a noteszemre.”

Belovai Beáta
Tóth Anita

Erikát mindenkinek ajánlom, aki egy jókedvű, vidám természetű fotóssal szeretné megörökíttetni magát! Mindenkiből kihozza a legjobbat!?

Tóth Anita
Krisztina Gálik

Erikát szívből ajánlom! Kedves, aranyos, mosolygós, türelmes!!! Esküvői fotózásunkat bíztuk rá, ami szuperul sikerült.Köszönjük még1x! ??

Gálik Krisztina

Szabó-Varga Renáta

Számunkra hihetetlen és felejthetetlen élmény marad a Kismama fotózás,melyet Erikának köszönhetünk!?Az első perctől kezdve, lenyűgöző volt Erika kedvessége és közvetlensége,a fotózás során pedig olyan vidám,meghitt hangulatot teremtett,hogy még a férjem is (akit igen nehéz volt meggyőzni,hogy eljöjjön) felszabadult,jól érezte magát.Bátran ajánlom azoknak is,akik szégyenlősek,nehezen oldódnak fel,sőt én kimondottan nem szerettem ha fényképeznek,Erika dicsérő szavai és profizmusa egy perc alatt feledteti ezeket a gátlásokat!Szívből ajánljuk mindenkinek,biztos hogy egy életre szóló emlék marad,a képek pedig magukért beszélnek ❣️❣️❣️Köszönjük ??

Szabó-Varga Renáta

Barna Ildi

Erika nagyon közvetlen, jó kedélyű, szuper ötletekkel! Öröm vele fotózkodni, rugalmas, jó meglátásai vannak, remek pillanatokat elkapva.

Barna Ildi
Szilágyi Kata

Erika az ajánlatkérés után egyből felvette velünk a kapcsolatot, és végtelen lelkesedéssel és kedvességgel kísért minket végig a tervezgetéstől egészen a kivitelezésig. Mindent professzionálisan szervezett meg; legyen szó a számunkra megfelelő stúdió lefoglalásáról, a sminkessel való összehangolásról, vagy a csodás kismama ruhák kiválasztásáról. A fotózás alatt képes olyan fesztelen hangulatot teremteni, ami a legszorongóbb fotóalanyokat is pillanatok alatt oldja. Így nem csoda, hogy a mi fotózásunk is sok nevetéssel telt. Az elkészült képeket már másfél hét után a kezünkben tarthattuk, és a végeredménytől le voltunk nyűgözve. Nagy szeretettel ajánlom tehát a Lele Erika Photographyt. 🙂

Szilágyi Kata

Szabó Róbertné

Nagyon kedves, segítőkész. figyelmes, munkájára igényes fotós. Közös munkánk során csak jó tapasztalataim voltak vele. Őszintén ajánlom mindenkinek aki szeretne egy mosolygós, kedves fotós hölggyel együtt dolgozni, képeket készíttetni.

Szabó Róbertné
Győrfy Rebeka

Nem vettem még részt sosem profi fotózáson de nagyon jól éreztem magam egész idő alatt amit Erikával együtt töltöttünk.Gyönyörű képek születtek és a násznépet is nagyon felspanolta Erika közvetlen,vidám természete, így senki sem érezte magát feszélyezve, a valós érzelmeket és bensőséges pillanatokat nagyon jól sikerült elkapni a képeken.

Győrfy Rebeka

Stocker Andrea

Erikával már az első kapcsolatfelvételkor megvolt a közös hang. Nagyon közvetlen, barátságos személyiség, aminek hála a fotózáson is sikerült kellően ellazulnunk. 🙂 Szuper volt a stúdió és a kismama ruhák is. Megvagyunk elégedve a képekkel. Újra az Erikát választanánk. Szeretettel ajánljuk őt!

Stocker Andrea

Erdős Judith

Családi fotózáson voltunk nála már kétszer. Nagyon profi, jól bánik a gyerekekkel. Visszahúzódó lurkóim nagyon könnyen feloldódtak a társaságában. Csodás képeket csinál, mindig öröm viddzsnézni őket. Idén is megyünk, de már karácsonyi fotózásra

Erdős Judith

Krisch Enikő

Erika karácsonyi fotósorozatot késztített rólunk két pici gyerekünkkel (6 hetes, 2 éves). Nagyon ügyes és türelmes volt, és barátságos kisugárzása révén egyből kialalkult az összhang, így a kislányunk is felszabadultan mókázott és végig nagyon élvezte a fotózást. A folyamatosan mozgó gyerekek nem jelentettek könnyű célpontot, ennek ellenére Erika nagyon jól elkapta a pillanatokat.

Krisch Enikő
Tompa-Nagyidai Lídia

Erikánál lehetőségem volt átélni a kismama fotózáson egy olyan élményt amire úgy gondolom minden várandós nőnek szüksége van. A gyönyörű ruhák, a környezet és leginkább Erika személye tette ezt az élményt feledhetetlenné… hogy gyönyörűnek, szexinek, önfeledtnek és magabiztosnak éreztem magam. ???????? Úgyhogy ha csodás képekre vágysz és emellett egy felejthetetlen élményre, mindenképp válaszd Erikát. ????????

Tompa-Nagyidai Lídia

Kutyik Katinka

Erikát csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne magáról szuper nőies, gyönyörű képeket. A jó hangulat és a rengeteg nevetés garantált.?

Kutyik Katinka
Kollányi Dóra

Kismama fotózáson jártunk Erikánál, aki kedvességével, türelmességével pillanatok alatt vidám hangulatot teremtett, így a férjem és a kiskutyánk (akik alapvetően nem bírják a fényképezkedést) is nagyon jól érezte magát, velem együtt. ? Köszönjük a szuper fotókat és az élményt! Szívből ajánljuk Erikát mindenkinek! ? Dóri, Marci és Archie

Kollányi Dóra

Mong Szilvia

Egy nagyon kedves, közvetlen embert ismertünk meg Erika szemèlyèben, fotósként pedig csak azt rá mondani, hogy gyors és profi.Az elkészült képekre nem kellett sokat várni.Semmi mesterkélt beállás nem volt és nem is kellett, tökéletesen elkapott minden jó pillanatot.Mindenki élvezte a fotózást.Nagyon köszönjük még egyszer és szívből ajánjuk őt!

Mong Szilvia

Figura Sára

Erikát kértük fel az esküvői fotósunknak, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Már a kreatív fotózás is nagyon jó hangulatban telt, kedvességével, pozitív kisugárzásával oldotta a feszültséget, tanácsokat adott, mindenben segített. Az esküvői vacsora és a buli képeivel is elégedettek vagyunk, szuperül megörökítette a vicces, megható, jelentőségteljes pillanatokat, a képek átadják a hangulatot, érzéseket. Szeretettel ajánljuk Erikát esküvői fotósnak!

Figura Sára

Kóródi-Pócsik Edina

Imádtuk a fotózást Erikával, csak ajánlani tudjuk! Türelmes, kedves és nem mellesleg profi fotós!

Kóródi-Pócsik Edina

Szuromi-Bukta Nóra

Már az első telefon beszélgetés alkalmával nagyon szimpatikusnak találtuk a férjemmel Erikát. A fotózásig is többször egyeztetett velünk, hogy aznap minden rendben legyen. A fotózáson nagyon segítőkész volt, hogy feloldódjunk, jó hangulatban telt el az a két óra. Köszönjük szépen a csodálatos fotókat.

Szuromi-Bukta Nóra

Azim-Laczkó János

Hatalmas szerencsénk volt, hogy rátaláltunk Erikára és ő készítette az esküvői képeinket. Nagyon ügyesen megtalálta mindig azokat a pillanatokat, amiket kellett és minden várakozást felülmúlnak a képek. Köszönjük szépen!

Azim-Laczkó János

Laki Barbara

Nagyon köszönjük! Életre szóló élmény volt a kisfiunk első szülinapi fotózása! Köszönjük Erika a csodás képeket!

Laki Barbara

Istenes Henriett

Hihetetlen élmény volt a fotozás, a számunkra tökéletes helyszín megválasztásával és egy csupa mosoly fotós segítségével azonnal feloldódott a családom, még a férjem is, aki nem szeret fotózkodni, továbbmegyek, ő élvezte talán a legjobban. Köszönjük Erika az élményt és a lehetőséget. Csak ajánlani tudom!!!

Istenes Henriett
Borsos Bernadett

Csodás hangulatú fotózáson vettünk részt Erikával. Egyáltalan nem éreztük magunkat feszélyezve , végig jó hangulat volt, ezáltal természetes képek születtek. Csak ajánlani tudjuk Erikát. Plusz pont , hogy a képek nagyon gyorsan elkészültek,illetve a fotózás előtt,mindenről részletesen tájékoztatott minket telefonon:)

Borsos Bernadett

Szili Mónika

Erika lelkes és ügyes fotós, vidám hangulatú fotózásain mindenki jól érzi magát. Fotóin jól megragadja és megmutatja az emberekből sugárzó személyes varázst.

Szili Mónika
Ozvald Szabina

Imádtuk a fotózást Erikával. A rossz idő ellenére is annyira lelkesen, és jókedvűen fotózott az esküvőnkön, hogy senkinek egy pillanatig sem volt rossz érzése. Nem nagyon szeretünk fényképezkedni, viszont Erikával annyira természetes és vidám volt az egész, hogy ha ismét szeretnénk képeket csinálni, biztos, hogy visszamegyünk hozzá!! Szívből ajánljuk

Ozvald Szabina

Törzsök Petra

Erika személyében megtaláltuk a számunkra legkedvesebb és legprofibb fotóst! Először júliusban találkoztunk vele a kismama fotózásunk keretin belül, majd most szeptemberben amikor megszületett a kislányunk. Mindkét alkalommal a kedvesség amit tőle kaptunk az felülmúlhatatlan. A szeretet ahogy viszonyul a munkájához, illetve hozzánk minden pénzt megér. ? Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Törzsök Petra

Rózsa Barbara

Legutóbb Erika szuper portrékat készített rólam, nagyon jól éreztem magam és nagyon elégedett voltam azzal is, ahogyan viszont láttam saját magamat a képeken. ?A sorozat nagyon megtetszett Anyukámnak is, aki rágta már a fülem egy ideje, hogy szeretne elmenni egy fotózásra. Nem volt kérdés, hogy újra Erikát fogjuk felkérni. ? Csodás helyszínre vitt el minket és hatalmas élmény volt a fotózás, nagyokat nevettünk. ? A végeredmény pedig ismét fantasztikus lett! Köszönjük! ?❤️

Rózsa Barbara
Molnár Helga

A fotózás Erikával szuper hangulatban telt, imádtam miden percét. ? Olyan érzésem volt mintha már több éve barátok lennénk Erikával, annyira kedves és közvetlen volt. Abszolút profizmussal koordinált mindent a fotózás során. Odafigyelt minden apró részletre, ennek köszönhetően olyan sok szuper kép született, hogy nehéz volt a választás. A fotózást megelőzően többször beszéltünk, segített a ruhaválasztásban és tanácsokkal látott el, hogy minél felkészültebb legyek. Az elkészült képek minden várakozást felülmúltak!

Mindenkinek csak ajánlani tudom Erikát és már alig várom a legközelebbi közös fotózásunkat. ?

Molnár Helga

Ruppertnè Kemény Bernadett

Imádtam minden percét a fotózásnak.? Köszönöm neked Erika azt a csodás délelőttött, nagyon jól éreztem magam.? Sokat nevettünk, jól éreztük magunkat, Erika végig figyelt rám, nagyon kedves volt, tényleg egy csodás élményt varázsolt nekem.? és a képek? szerintem magukért beszélnek, imádom őket ?Szívből ajánlom mindenkinek!! Köszönöm még egyszer!!❤️

Ruppertnè Kemény Bernadett

Babos Tímea

Kismamafotóst kerestem mikor rátaláltam Erika oldalára. A képeit végignézve egyből tudtam, hogy ő az akit régóta keresek. A fotói annyira természetesek, tele élettel és az igazi megható pillanatokat örökíti meg. Üzenetben érdeklődtem nála a részletek felől, már másnap felvette velem a kapcsolatot. Kismamaruhái csodásak, a sminkes nagyon profi és gyönyörűek a stúdiók is. Telefonban is nagyon közvetlen és kedves volt, mintha ezer éve ismertük volna egymást. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, és gyönyörű képek készültek. Erika teljes mértékben odafigyel rád, hogy mit szeretnél. Szívvel lélekkel fotóz, nagyon lelkiismeretes, maximalista, precíz és gyors. Szívből ajánlom mindenkinek! Én már nagyon várom, hogy újra találkozzunk az újszülött fotózáson. És persze majd az összes többi családi fotózáson. 🙂

Babos Tímea

Rácz Lilla

3 éve családi és mostmár business fotózásra is csak Erikát vetjük be, és nem véletlenül! ? Szuper hangulat, profi hozzáállás és egy olyan kreatív szem, amit vétek nem kihasználni

Rácz Lilla

Jankovich Ildikó

Az esküvőnk igazán meghittre sikerült, szűk családi és baráti körben ünnepeltük a gyönyörű kislányainkkal közösen, hogy másodszorra megtaláltuk egymásban a társat, akire mindig is vágytunk. Erika tökéletesen idomult a helyzethez és bár személyesen aznap találkoztunk először, olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Nem csak a jó humorérzékéért vagyunk hálásak, hanem azért is, mert fesztelenül telt a közös idő és így olyannak látjuk magunkat a képeken, amilyenek valójában vagyunk. Ezeket a képeket évtizedek múlva is örömmel nézegetjük majd. Köszönjük, Erika????

Jankovich Ildikó

Peller-Piróth Dorottya

Már második alkalommal fotóztunk Erikával, és most is teljes mértékben elégedettek vagyunk, ahogy az első alkalommal is. Lelkes, nyitott, kezdeményező, bátorító fotós, sok gyönyörű, természetes kép. Köszönjük!

Peller-Piróth Dorottya

Az esküvőnk igazán meghittre sikerült, szűk családi és baráti körben ünnepeltük a gyönyörű kislányainkkal közösen, hogy másodszorra megtaláltuk egymásban a társat, akire mindig is vágytunk. Erika tökéletesen idomult a helyzethez és bár személyesen aznap találkoztunk először, olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Nem csak a jó humorérzékéért vagyunk hálásak, hanem azért is, mert fesztelenül telt a közös idő és így olyannak látjuk magunkat a képeken, amilyenek valójában vagyunk. Ezeket a képeket évtizedek múlva is örömmel nézegetjük majd. Köszönjük, Erika????

Jankovich Ildikó

 

Már második alkalommal fotóztunk Erikával, és most is teljes mértékben elégedettek vagyunk, ahogy az első alkalommal is. Lelkes, nyitott, kezdeményező, bátorító fotós, sok gyönyörű, természetes kép. Köszönjük!

Peller-Piróth Dorottya

 

Csodás hangulatú fotózáson vettünk részt Erikával. Egyáltalan nem éreztük magunkat feszélyezve , végig jó hangulat volt, ezáltal természetes képek születtek. Csak ajánlani tudjuk Erikát. Plusz pont , hogy a képek nagyon gyorsan elkészültek,illetve a fotózás előtt,mindenről részletesen tájékoztatott minket telefonon:)

Borsos Bernadett

 

Hihetetlen jó hangulatban telt Erikával a fotózás. Erika személyében egy nagyon vidám, barátságos, segítőkész embert ismerhettünk meg. A jó hangulatnak köszönhetően nagyon gyorsan elrepült az idő, melynek eredményeként csodálatos képek készültek. Hálásak vagyunk Erikának, hogy együtt dolgozhattunk, reméljük hamarosan lesz még benne részünk.

Mindenkinek szívből ajánljuk Erikát!

Jóna Vivien

 

Már az első telefon beszélgetés alkalmával nagyon szimpatikusnak találtuk a férjemmel Erikát. A fotózásig is többször egyeztetett velünk, hogy aznap minden rendben legyen. A fotózáson nagyon segítőkész volt, hogy feloldódjunk, jó hangulatban telt el az a két óra. Köszönjük szépen a csodálatos fotókat.

Szuromi-Bukta Nóra

 

Nagyon köszönjük! Életre szóló élmény volt a kisfiunk első szülinapi fotózása! Köszönjük Erika a csodás képeket!

Laki Barbara

 

Erikát kértük fel az esküvői fotósunknak, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Már a kreatív fotózás is nagyon jó hangulatban telt, kedvességével, pozitív kisugárzásával oldotta a feszültséget, tanácsokat adott, mindenben segített. Az esküvői vacsora és a buli képeivel is elégedettek vagyunk, szuperül megörökítette a vicces, megható, jelentőségteljes pillanatokat, a képek átadják a hangulatot, érzéseket. Szeretettel ajánljuk Erikát esküvői fotósnak!

Figura Sára

 

Erika az ajánlatkérés után egyből felvette velünk a kapcsolatot, és végtelen lelkesedéssel és kedvességgel kísért minket végig a tervezgetéstől egészen a kivitelezésig. Mindent professzionálisan szervezett meg; legyen szó a számunkra megfelelő stúdió lefoglalásáról, a sminkessel való összehangolásról, vagy a csodás kismama ruhák kiválasztásáról. A fotózás alatt képes olyan fesztelen hangulatot teremteni, ami a legszorongóbb fotóalanyokat is pillanatok alatt oldja. Így nem csoda, hogy a mi fotózásunk is sok nevetéssel telt. Az elkészült képeket már másfél hét után a kezünkben tarthattuk, és a végeredménytől le voltunk nyűgözve. Nagy szeretettel ajánlom tehát a Lele Erika Photographyt. 🙂

Szilágyi Kata

 

Kismamafotóst kerestem mikor rátaláltam Erika oldalára. A képeit végignézve egyből tudtam, hogy ő az akit régóta keresek. A fotói annyira természetesek, tele élettel és az igazi megható pillanatokat örökíti meg. Üzenetben érdeklődtem nála a részletek felől, már másnap felvette velem a kapcsolatot. Kismamaruhái csodásak, a sminkes nagyon profi és gyönyörűek a stúdiók is. Telefonban is nagyon közvetlen és kedves volt, mintha ezer éve ismertük volna egymást. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, és gyönyörű képek készültek. Erika teljes mértékben odafigyel rád, hogy mit szeretnél. Szívvel lélekkel fotóz, nagyon lelkiismeretes, maximalista, precíz és gyors. Szívből ajánlom mindenkinek! Én már nagyon várom, hogy újra találkozzunk az újszülött fotózáson. És persze majd az összes többi családi fotózáson. 🙂

Babos Tímea

 

Erikánál lehetőségem volt átélni a kismama fotózáson egy olyan élményt amire úgy gondolom minden várandós nőnek szüksége van. A gyönyörű ruhák, a környezet és leginkább Erika személye tette ezt az élményt feledhetetlenné… hogy gyönyörűnek, szexinek, önfeledtnek és magabiztosnak éreztem magam. ???????? Úgyhogy ha csodás képekre vágysz és emellett egy felejthetetlen élményre, mindenképp válaszd Erikát. ????????

Tompa-Nagyidai Lídia

 

Imádtuk a fotózást Erikával. A rossz idő ellenére is annyira lelkesen, és jókedvűen fotózott az esküvőnkön, hogy senkinek egy pillanatig sem volt rossz érzése. Nem nagyon szeretünk fényképezkedni, viszont Erikával annyira természetes és vidám volt az egész, hogy ha ismét szeretnénk képeket csinálni, biztos, hogy visszamegyünk hozzá!! Szívből ajánljuk

Ozvald Szabina

 

Erikával már az első kapcsolatfelvételkor megvolt a közös hang. Nagyon közvetlen, barátságos személyiség, aminek hála a fotózáson is sikerült kellően ellazulnunk. 🙂 Szuper volt a stúdió és a kismama ruhák is. Megvagyunk elégedve a képekkel. Újra az Erikát választanánk. Szeretettel ajánljuk őt!

Stocker Andrea

 

Nem vettem még részt sosem profi fotózáson de nagyon jól éreztem magam egész idő alatt amit Erikával együtt töltöttünk.Gyönyörű képek születtek és a násznépet is nagyon felspanolta Erika közvetlen,vidám természete, így senki sem érezte magát feszélyezve, a valós érzelmeket és bensőséges pillanatokat nagyon jól sikerült elkapni a képeken.

Győrfy Rebeka

 

Most már sokadszor dolgozom együtt Erikával, mert tényleg el tudja kapni azt a pillanatot amilyen valójában vagyok!❤️

Odrobina Márti

 

Erika, akiről bárki előtt már csak úgy beszélünk, hogy Erika, a fotósunk. A mi fotósunk. Már az első fotózás előtt lejött a telefonban is róla, hogy mennyire kedves, életvidám. Rugalmas, mindenben segítőkész. A fotózás úgy telik vele, mintha egy régi jó barátod fotózna, jókedvűen, semmi mesterkélt, kényelmetlen pozíció, abszolút az lehetsz a kamerája előtt, aki te vagy. Életteli, igazi fotók születnek. Már az előválogatott képek is csodásak, de a végeredmény, a színek, a portfólió hangulata, az, hogy minden apróságra odafigyel a retusálás alatt, mind mind oda vezet, hogy már jövőhéten mennél is a következő fotózásra vele. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek!

Miklós Dorina

 

Családi fotózáson voltunk nála már kétszer. Nagyon profi, jól bánik a gyerekekkel. Visszahúzódó lurkóim nagyon könnyen feloldódtak a társaságában. Csodás képeket csinál, mindig öröm viddzsnézni őket. Idén is megyünk, de már karácsonyi fotózásra

Erdős Judith

 

3 éve családi és mostmár business fotózásra is csak Erikát vetjük be, és nem véletlenül! ? Szuper hangulat, profi hozzáállás és egy olyan kreatív szem, amit vétek nem kihasználni

Rácz Lilla

 

Kismama fotózáson jártunk Erikánál, aki kedvességével, türelmességével pillanatok alatt vidám hangulatot teremtett, így a férjem és a kiskutyánk (akik alapvetően nem bírják a fényképezkedést) is nagyon jól érezte magát, velem együtt. ? Köszönjük a szuper fotókat és az élményt! Szívből ajánljuk Erikát mindenkinek! ? Dóri, Marci és Archie

Kollányi Dóra

 

Erika személyében megtaláltuk a számunkra legkedvesebb és legprofibb fotóst! Először júliusban találkoztunk vele a kismama fotózásunk keretin belül, majd most szeptemberben amikor megszületett a kislányunk. Mindkét alkalommal a kedvesség amit tőle kaptunk az felülmúlhatatlan. A szeretet ahogy viszonyul a munkájához, illetve hozzánk minden pénzt megér. ? Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Törzsök Petra

 

Erika igazán remek fotós, csodás képek születtek a vidám hangulatú fotózáson
Mindenkinek csak ajánlani tudom ?
Minden apró részlet át lett beszélve, és nem jelentett gondot hogy nem csak stúdióban szeretnénk fotókat készíteni ? Ruha kérdésben is volt segítség mivel Erikának elég nagy a ruha választéka így emiatt nem kellett izgulnom ? A képek nagyon hamar elkészültek ?

Jancsekity-Szabó Anita

 

Imádtuk a fotózást Erikával, csak ajánlani tudjuk! Türelmes, kedves és nem mellesleg profi fotós!

Kóródi-Pócsik Edina

 

Egy nagyon kedves, közvetlen embert ismertünk meg Erika szemèlyèben, fotósként pedig csak azt rá mondani, hogy gyors és profi.Az elkészült képekre nem kellett sokat várni.Semmi mesterkélt beállás nem volt és nem is kellett, tökéletesen elkapott minden jó pillanatot.Mindenki élvezte a fotózást.Nagyon köszönjük még egyszer és szívből ajánjuk őt!

Mong Szilvia

 

Hatalmas szerencsénk volt, hogy rátaláltunk Erikára és ő készítette az esküvői képeinket. Nagyon ügyesen megtalálta mindig azokat a pillanatokat, amiket kellett és minden várakozást felülmúlnak a képek. Köszönjük szépen!

Azim-Laczkó János

 

A fotózás Erikával szuper hangulatban telt, imádtam miden percét. ? Olyan érzésem volt mintha már több éve barátok lennénk Erikával, annyira kedves és közvetlen volt. Abszolút profizmussal koordinált mindent a fotózás során. Odafigyelt minden apró részletre, ennek köszönhetően olyan sok szuper kép született, hogy nehéz volt a választás. A fotózást megelőzően többször beszéltünk, segített a ruhaválasztásban és tanácsokkal látott el, hogy minél felkészültebb legyek. Az elkészült képek minden várakozást felülmúltak!

Mindenkinek csak ajánlani tudom Erikát és már alig várom a legközelebbi közös fotózásunkat. ?

Molnár Helga

 

Imádtam minden percét a fotózásnak.? Köszönöm neked Erika azt a csodás délelőttött, nagyon jól éreztem magam.? Sokat nevettünk, jól éreztük magunkat, Erika végig figyelt rám, nagyon kedves volt, tényleg egy csodás élményt varázsolt nekem.? és a képek? szerintem magukért beszélnek, imádom őket ?Szívből ajánlom mindenkinek!! Köszönöm még egyszer!!❤️

Ruppertnè Kemény Bernadett

 

Számunkra hihetetlen és felejthetetlen élmény marad a Kismama fotózás,melyet Erikának köszönhetünk!?Az első perctől kezdve, lenyűgöző volt Erika kedvessége és közvetlensége,a fotózás során pedig olyan vidám,meghitt hangulatot teremtett,hogy még a férjem is (akit igen nehéz volt meggyőzni,hogy eljöjjön) felszabadult,jól érezte magát.Bátran ajánlom azoknak is,akik szégyenlősek,nehezen oldódnak fel,sőt én kimondottan nem szerettem ha fényképeznek,Erika dicsérő szavai és profizmusa egy perc alatt feledteti ezeket a gátlásokat!Szívből ajánljuk mindenkinek,biztos hogy egy életre szóló emlék marad,a képek pedig magukért beszélnek ❣️❣️❣️Köszönjük ??

Szabó-Varga Renáta

 

Nagyon kedves, segítőkész. figyelmes, munkájára igényes fotós. Közös munkánk során csak jó tapasztalataim voltak vele. Őszintén ajánlom mindenkinek aki szeretne egy mosolygós, kedves fotós hölggyel együtt dolgozni, képeket készíttetni.

Szabó Róbertné 
Szabó Róbertné

Ügyes fotós,jó érzéke van a beállításokhoz és nagyszerű motivátor fotózás közben és utána is! ? Köszönöm az önbizalom-növelő fotókat! ?

Boda Zoltán 
Boda Zoltán

Erika lelkes és ügyes fotós, vidám hangulatú fotózásain mindenki jól érzi magát. Fotóin jól megragadja és megmutatja az emberekből sugárzó személyes varázst.

Szili Mónika 
Szili Mónika

Erikát csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne magáról szuper nőies, gyönyörű képeket. A jó hangulat és a rengeteg nevetés garantált.?

Kutyik Katinka 
Kutyik Katinka

Erikát mindenkinek ajánlom, aki egy jókedvű, vidám természetű fotóssal szeretné megörökíttetni magát! Mindenkiből kihozza a legjobbat!?

Tóth Anita 
Tóth Anita

Erika karácsonyi fotósorozatot késztített rólunk két pici gyerekünkkel (6 hetes, 2 éves). Nagyon ügyes és türelmes volt, és barátságos kisugárzása révén egyből kialalkult az összhang, így a kislányunk is felszabadultan mókázott és végig nagyon élvezte a fotózást. A folyamatosan mozgó gyerekek nem jelentettek könnyű célpontot, ennek ellenére Erika nagyon jól elkapta a pillanatokat.

Krisch Enikő 
Krisch Enikő

Hihetetlen élmény volt a fotozás, a számunkra tökéletes helyszín megválasztásával és egy csupa mosoly fotós segítségével azonnal feloldódott a családom, még a férjem is, aki nem szeret fotózkodni, továbbmegyek, ő élvezte talán a legjobban. Köszönjük Erika az élményt és a lehetőséget. Csak ajánlani tudom!!!

Istenes Henriett 
Istenes Henriett

Erika nagyon közvetlen, jó kedélyű, szuper ötletekkel! Öröm vele fotózkodni, rugalmas, jó meglátásai vannak, remek pillanatokat elkapva.

Barna Ildi 
Barna Ildi

Ma mármindenki a telefonjában tárolja a kontaktjait és a felhőből bármikor könnyedén hozzáférhet a listához, ha lecseréli pár év után elhasznált készülékét. Van akiknek mégis meg kell tapasztalniuk, hogy milyen az, amikor valami véletlen folytán minden adat, és vele egy élet kapcsolatrendszere elveszik. Ekkor elővesszük egy fiókunk mélyéről divatjamúlt noteszünket, hogy fellapozhassuk benne legértékesebb „kincseinket”. Erika Lele neve az F betűhöz került be, mint Fotós. A fotós, akit mindig is kerestem és akit már nem kell többé keresnem, mert itt az elérhetősége. Jöhetnek, mehetnek a felhők, ez a kapcsolat már rögzült.Ha valaki megkérdezi, hogy ismerek-e egy jó fotóst, habozás nélkül tudom mondani: „Persze, hogy ismerek. Keresd Erikát, és hivatkozz a noteszemre.”

Belovai Beáta 
Belovai Beáta

Erikát szívből ajánlom! Kedves, aranyos, mosolygós, türelmes!!! Esküvői fotózásunkat bíztuk rá, ami szuperul sikerült.Köszönjük még1x! ??

Gálik Krisztina

 

Legutóbb Erika szuper portrékat készített rólam, nagyon jól éreztem magam és nagyon elégedett voltam azzal is, ahogyan viszont láttam saját magamat a képeken. ?A sorozat nagyon megtetszett Anyukámnak is, aki rágta már a fülem egy ideje, hogy szeretne elmenni egy fotózásra. Nem volt kérdés, hogy újra Erikát fogjuk felkérni. ? Csodás helyszínre vitt el minket és hatalmas élmény volt a fotózás, nagyokat nevettünk. ? A végeredmény pedig ismét fantasztikus lett! Köszönjük! ?❤️

Rózsa Barbara 
Rózsa Barbara

Esküvő fotózás csomagok

Itt tudsz választani a csomagjaim közül. Amennyiben pedig a csomagoktól eltérő egyedi elképzeléseitek vannak, kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot vagy vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén, hiszen egy közös ötletelés alapján is készséggel állok a rendelkezésetekre és adok egyedi árajánlatot.

kapcsolat esküvő