fbpx
a legédesebb várakozás

Kismama fotózás

Örömteli várakozás és végtelen harmónia, amire majd mindig boldogan emlékszel

Kérem az árakat

Első közös képeitek

Amikor a legszebben ragyogsz és a legszeretnivalóbb csodádat várod, semmiképpen ne hagyd ki ennek a varázslatos időszaknak a megörökítését, hiszen ekkor mégy át életed legnagyobb változásán. 

Nekem is van egy kisfiam, így emlékszem még arra az izgatottsággal teli várakozásra, hogy vajon milyen lesz amikor a karomban tarthatom Őt, ezért is szeretem megörökíteni ezt a csodálatos állapotot.

A kismama fotózásod során ezt az édes várakozást örökítem meg úgy, ahogyan Te szeretnéd, olyan környezetben és ruhákban, ami a Te személyiségedhez a legjobban illik.

Csomagajánlatok

Kismamaruhák

Kismamaruhák melyeket díjmentesen biztosítok részedre a szabadtéri és stúdiós fotózásokhoz

Mikor ajánlott a fotózás?

A várandós fotózást általában a terhesség 29-34. hetében javasolják, hiszen ekkor már szépen kerekedik a pocakod. Ha többször is szeretnél átöltözni, akkor én a 30-32.hetet javaslom, hiszen ekkor még könnyebben mozogsz, de a fotózás előtt erről is egyeztetni fogok Veled és együtt eldöntjük, hogy Neked a legjobb legyen.

Hol legyen a kismama fotózás?

Tavasztól-őszig gyönyörű szabadtéri helyszínekre kirándulhatunk ha az időjárás is engedi, ahol naplemente előtt a legszebb fényekben ragyoghatsz. Természetesen ha hideg van, vagy úgy érzed Neked kényelmesebb ha nem kell sokat mozogni, Budapest és Szeged legszebb enteriőr stúdióiban is készíthetünk emlékezetes képeket. A fotózásra sok szeretettel várom a Párodat és a már meglévő gyermekeidet egyaránt, hogy közös fotóitok is legyenek a családi albumban.

Gallery

Kedves szavak azoktól, akik már megbíztak bennem

Kismama fotózás csomagok

A fotózás után az általam leválogatott és már utómunkázott 70-90 db legjobb képet egy személyre szabott online galériában osztom meg Veletek ahonnan egyszerűen ki tudjátok választani a kedvenceiteket.
A csomagáron felül további retusált képek rendelhetőek. (Nyers képeket nem adok át.)

Az árak 2024. április 1-jétől érvényesek.

További díjak

Amennyiben a csomagár nem tartalmazza, úgy a stúdió díja: 12-15.000,-Ft/óra (a választott stúdiótól függően)

Kültéri fotózás esetén a kiszállási, parkolási díj Bp-en: +5.000,-Ft

Smink: 13.000,-Ft haj: 6.000,-Ft (kivéve exkluzív csomag)

További retusált képek: 3.000,-Ft/db, 10 db felett 2.500,-Ft/db

Szegedi kiszállás díja: 25.000,-Ft